Objavljeno: mart 20 2023 05:49

kolasin vikendice za izdavanje

EUR

/ dnevno
Objavljeno: mart 20 05:49
Pregleda: 13
Kolasin smjestaj, popularna destinacija tokom cijele godine. Rezervište kuću po povoljnim cijenama za predstojeće nezaboravno planinslko proleće koje počinje krajem aprila.

Kapacitet 6-8 osoba: 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak, kuhinja, 2 kupatila. U mirnom kraju, okružena sa 30 ari placa kuća se izdaje tokom cijele godine.

Prizemlje: dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom,kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom.

Potkrovlje: 3 dvokrevetne sobe, dodatni wc.

Boravkom u kompletno namještenoj kući u mirnom okruženju tokom cijele godine gosti su u prilici da u potpunoj privatnosti provedu svoj odmor u prirodi. Pored popularnih sezonskih mjeseci, preporučujemo i veoma atraktivno planinsko proljeće koje počinje krajem aprila i traje tokom cijelog maja, što ljubiteljima prirode pruža mogućnost "reprize omiljenog godišnjeg doba".
Mogućnost zakupa kuće sa neograničenim internetom sa WIFI i žičnim ruterom izuzetne brzine (do 40mbps, kao i kompjuterskim stolom za duži boravak za računarom.

Idealno za porodice, poslovne ljude, umjetnike ili grupe turista.

Za sve ostale informacije i dogovore o zakupu, budite slobodni i kontaktirajte nas telefonom, Viber-om, WhatsApp-om, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Kontakt telefoni:
+382 68 67 15 14 Poziv,SMS,Viber/WhatsApp
+381 69 53 85 333 Poziv,SMS,Viber/WhatsApp
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija