Kompanijski oglas Objavljeno: avg. 05 2021 11:32

3 U 1 AKUPUNKTURNA MASAŽER OLOVKA

EUR

Objavljeno: avg. 05 11:32
Pregleda: 16
Stimulacija određenih (akupunkturnih) tačaka na našem tijelu, osim što pomeže kod zdravstvenih problema, utiče na opuštanje mišića, metabolizam, jačanje imunog sistema, smanjenje umora ali i na ljepotu i mnogo toga još. Prednosti su bezbrojne, a pored klasične akupunkture već danas možete to sve postići sasvim sami, u svom domu dok gledate omiljenu seriju ili čitate knjigu. Pitate se kako? Uz pomoć naše 3 u 1 akupunkturne olovke, uštedećete vijreme i novac!

Ova električna olovka svojom vibracijom stimuliše akupunkturne tačke, dok pritom omogućava maksimalno opuštanje mišića, te ćete se odmah nakon upotrebe osjećati odmornije i bolje. Olovka ima 3 nastavka koji služe za 3 različite namjene – kao tretman za uljepšavanje koji poboljšava tonus kože i daje joj blistavost, tretman za opuštanje mišića i tretman za ublažavanje bolova i stimulaciju akupunkturnih tačaka.

Zaboravite na bol već danas, neka Vam zdravlje bude prioritet a uživanje postane navika!

iskoristite SUPER akciju!
-Sada samo 11.99 e
Opis linka

TronShop

Online trgovina - Od igle do lokomotive
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Online trgovina - Od igle do lokomotive
067581786

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija