Objavljeno: nov. 24 2022 10:40

➡️3D Uveličavajući Ekran za mobilni telefon 12 inca- 9.99€

EUR

Objavljeno: nov. 24 10:40
Pregleda: 7
➡️3D Uveličavajući Ekran za mobilni telefon 12 inca- 9.99€✅
➡️068/510-550 WhatsApp ✅
➡️Dostava za sve gradove🇲🇪✅
Gledanje omiljenih serija, crtanih filmova i emisija na mobilnom telefonu često je brzo i efikasno rešenje, naročito ako se nalazite u automobilu i želite da se zabavite tokom putovanja.

Mobilni telefon u ovim situacijama jeste najpraktičnije rešenje, ali ne treba zaboraviti da mali ekran prouzrokuje veće naprezanje očiju, samim tim i češće glavobolje.

Kako biste zaštitili svoj vid a pritom imali veći užitak, jasniju i kvalitetniju sliku, predlazemo Vam da isprobate naš 3D HD akrilni proizvod koji povećava ekran mobilnog telefona i do 3 puta! Transformisaćete telefon u tablet u samo nekoliko sekundi.

Ova zanimljiva sprava ima najnoviju tehnologiju optičkog pojačanja visoke rezolucije, a jednostavan dizajn sa držačem za sve vrste pametnih telefona omogućava praktičnost i veoma lako korišćenje.

Kompaktan i lagan, povećivač ekrana možete nositi svuda sa sobom, lako se sklapa i ono još važnije – ekonomičan je i ne troši električnu energiju, tako da ga možete koristiti gde god poželite.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija