Kompanijski oglas Objavljeno: avg. 07 2021 01:51

FIX IT PRO OLOVKA ZA OGREBOTINE NA AUTOMOBILU

EUR

Objavljeno: avg. 07 01:51
Pregleda: 23
Fix it pro – Aplikator prozirnog sloja je reparator ogrebotina koji na siguran način uklanja ogrebotine sa vašeg vozila, brzo i lako! Radiće na svakom vozilu, bez obzira na boju.

Dovoljno je da markerom pređete preko oštećene površine i sačekate da se osuši na suncu. Pod dejstvom UV zraka, sadržaj markera će se vezati za površinu auta i ogrebotina će nestati, a automobil će izgledati kao nov.

olovka za ogrebotine na automobilu broj 1

Fix it pro – Aplikator prozirnog sloja je reparator ogrebotina koji na siguran način uklanja ogrebotine sa vašeg vozila, brzo i lako! Radiće na svakom vozilu, bez obzira na boju.

U olovci dobijate tečnost srednje gustine, napravljenu tako da se ne može razlivati kao običan lak, koja se kroz namjenski vrh olovke nanese na ogrebotinu. Materija se aktivira UV svetlošću, tako da je potrebno vozilo izvesti na osunčanu površinu, i za 5 minuta ogrebotine nema!

Formulisan je tako da reflektuje okolnu površinu (boju) i to je objašnjenje zašto radi na vozilima bez obzira na boju. Ne zahteva nikakav dodatni alat niti obradu. Jedino je potrebno dobro očistiti ogrebotinu.



Uputstvo:
1. Promućkati Fix It! Pro aplikator pre uklanjanja poklopca.
2. Ubaciti jedan od dva vrha (uloška) koje ste dobili u pakovanju u olovku. U ovom pakovanju je jedan ulošak već ubačen.
3. Stavite aplikator sa vrhom na dole i pritiskajte i otpuštajte više puta (od 40 do 50 puta) dok se vrh ne natopi.
4. Primenite Fix It! Pro aplikator na iznad 12C. Prilikom nanošenja zaklonite površinu koju popravljate od sunca jer se UV zračenjem aktivira dejstvo
5. Uklonite višak suvim papirnim ubrusom. Dozvolite da odstoji na suncu. Dublje ogrebotine mogu zahtevati dodatno nanošenje.
6. Ne izlažite vrh olovke suncu i posle završenog nanošenja vratite poklopac.
7. Ogrebotine vise nema!



Samo u Tron Shop prodaji. Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h
Popunite aplikaciju na sajtu ili pošaljite poruku na br. 067 581 786, sa Vašim podacima:
Ime i prezime.
Ulica i broj.
Mjesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 2-3e(zavisno od grada), zato pogledajte i ostalu našu ponudu!
Opis linka

TronShop

Online trgovina - Od igle do lokomotive
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Online trgovina - Od igle do lokomotive
067581786

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija