Kompanijski oglas Objavljeno: avg. 05 2021 11:32

KERAMIČKA ČETKA ZA PEGLANJE KOSE

EUR

Objavljeno: avg. 05 11:32
Pregleda: 11
Keramička četka za ispravljanje kose je kombinacija peglanja kose i nežnog oblikovanja.Četka je pogodna za sve tipove i dužine kose. Deluje ravnomerno na celu dužinu kose, bez oštećivanja vlasi.

Ova neverovatna keramička četka za ispravljanje kose kombinuje snagu četke za ravnanje kose s nežnim oblikovanjem, pružajući Vam ravnu kosu za samo nekoliko minuta.

Četka Simply Straight: 3D keramički zubci četke nežno ispravljaju kosu, koristi se isključivo na suvoj kosi.

Sada samo 11.99e.

Nova Keramička četka za peglanje kose je kombinacija peglanja kose i nježnog oblikovanja.

Četka je pogodna za sve tipove i dužine kose. Djeluje ravnomerno na cijelu dužinu kose, bez oštećivanja vlasi. Izravnajte i očešljajte kosu za minut
Dosta Vam je raščešljavanja zapetljane kose? Želite da izravnate kosu ali ste svjesne da pegle za kosu i figaro aparati značajno oštećuju vlasište i dlaku? Sa Simply Straight keramičkom četkom za ispravljanje kose češljanje je mnogo bezbolnije i prijatnije, a kosa izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona!
Kombinacija peglanja kose i nežnog oblikovanja

Ova neverovatna keramička četka za ispravljanje kose kombinuje snagu četke za ravnanje kose s nežnim oblikovanjem, pružajući Vam ravnu kosu za samo nekoliko minuta. Četka Simply Straight::

– Zagreva se do idealne temperature za ravnanje
– Pruža brzo i bezbolno oblikovanje
– Ne oštećuje kosu

Četka podiže vlasi kod korena kako bi se svaka dlaka zagrejala i izravnala. Tajna je u gušćem rasporedu zubaca koji podižu kosu već kod korena i tako zagrevaju svaku vlas, bez oštećenja ili spaljivanja kose. Jednostavno, brzo i efikasno: rezultat je ravna, zdrava i svilenkasta kosa puna volumena.Pogodna je za sve tipove i dužine koseČetka Simply Straight je pogodna za sve tipove i dužine kose, a u trenu će izravnati i neposlušne kovrdže i loknice. Četka se koristi na suvoj kosi!

Sada, za samo nekoliko minuta, možete imati frizuru kao da ste se vratili iz frizerskog salona – brzo i jednostavno i u udobnosti svog doma. Ravnanje kose postalo je jednostavno kao i češljanje!
Jednostavna za upotrebu

Sigurni smo da ćete biti oduševljeni već nakon prve upotrebe! Četka Simply Straight je izuzetno jednostavna za upotrebu. Dovoljno je da je zagrejete do određene temperature, koja se vidi na LCD ekranu i možete početi sa friziranjem. Četka će se sama ugasiti nakon 60 minuta. Maksimalna temperatura koju postiže je 230°C.

Karakteristike
Za samo nekoliko minuta, frizura kao iz salona
3D keramički zubci četke nežno ispravljaju kosu
Koristi se isključivo na suvoj kosi
Odlična za sve tipove i dužine kose
Prilagodljiva temperatura – do 230°C
LCD displej za prikaz temperature
Odlična za putovanja


OVO JE PROIZVOD UVEZEN SA TRŽIŠTA EVROPSKE UNIJE
Samo u Alex Shop prodaji. Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h
Popunite aplikaciju na sajtu ili pošaljite poruku na br.067 581 786, sa Vašim podacima:
Ime i prezime.
Ulica i broj.
Mjesto i poštanski broj
Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 2-3e(zavisno od grada), zato pogledajte i ostalu našu ponudu!
Opis linka

TronShop

Online trgovina - Od igle do lokomotive
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

Online trgovina - Od igle do lokomotive
067581786

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija