Objavljeno: nov. 16 2022 09:42

➡️SJECKO ZA POMFRIT🥔🥔🥔✅ ➡️CIJENA:13.00€+3.00€ Dostava✅ ➡️

EUR

Objavljeno: nov. 16 09:42
Pregleda: 12
➡️SJECKO ZA POMFRIT🥔🥔🥔✅
➡️CIJENA:13.00€+3.00€ Dostava✅
➡️068/510-550. WhatsApp ✅
Značajke: Izrežite krumpir na jednaku veličinu u roku od nekoliko sekundi oštrim nožem, uvelike uštedite vrijeme i energiju。2 oštrice s različitim veličinama rešetke za vaše mogućnosti, izrežite ga na male ili velike šipke kako želite。Jednostavno za korištenje, stavite krumpir u to, i povucite ručku u drugom smjeru, savršeno odgovara djeci ili starim ljudima, nema potrebe za brigom o problemu ozljede prstiju! Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg materijala, izdržljiv je i jednostavan za čišćenje, izvrstan pomoćnik u kućnoj kuhinji, idealan za krumpir, mrkvu, krastavce i ostalo povrće, kako zamijeniti oštricu: zakrenite gumb u pravom smjeru, zatim stavite novu oštricu nakon što izvadite staru oštricu, zakrenite gumb da ga popravite.
Napomena: 1. Ako je veličina vašeg krumpira veća od kapaciteta rezača, prije upotrebe rezača narežite ga na pola veličine. 2. Nemojte ga koristiti za rezanje batata jer je pretvrd i može oštetiti rezač. Popis pakiranja 1*Rezač krumpira 2*Oštrica 1*Paketna kutija
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija