Objavljeno: feb. 17 2013 02:22

Super hair iluzija-preparat za guscu kosu

EUR

Objavljeno: feb. 17 02:22
Pregleda: 7
Super hair iluzija ,preparat istog dejstva kao super hair milion samo sa još boljim efektima.Super hair ilizion daje neverovatne rezultate kada je u pitanju povećanje gustine kose kod osoba sa proređenom kosom .Preparat se može utrljati u proredjenu kosu prstima ili naneti specijalnom kutijicom( koja ulazi u cenu i u istoj se šalje predmetni preparat ) .Preparat je napravljen 100% na prirodnoj bazi i odličan je za osobe sa seborejom i tankom kosom (pored toga što stvara efekat gustine kose upija masnoću sa temena glave, inače seboreja je jedan od glavnih uzroka alopecije kod muškaraca).Ne prodaje se uz paket fiksator ali pobedniku licitacije se može objasniti kako na najefikasniji način vršiti fiksacijа.

Predmet aukcije je 42g preparata.

Pitanje člana
Pozdrav, jel mi mozete reci da li je to za neku odredjenu bojuu kose? I koliko je potrebno kao da se poveca gustina kose. HVala!

Odgovor prodavca
06.11.2012. u 12:36
Postovani,
predmet prodaje je crna boja i sve nijanse braon boje(moguce je nabaviti i nijansu sede).Kolicina koja je potrebana za jednu aplikaciju zavisi iskljucivo od stepena proredjenosti kose.Ukoliko imate samo parcijalnu proredjenost kose npr. na potiljku ili razdeljku onda se proguscenost postize sa malom kolicinom super hair iluzije (shi).Dosadasnja iskustva su razlicita , ima korisnika koji za mesec dana potrose 25g, neko s druge strane potrosi 15g za mesec ipo dana a ima korisnika koji za dva meseca potrose 100g (kolicina koja se potrosi zavisi i od oblika glave, kao i od toga da li je kosa lepo osisana-bolje je imati svog frizera nego se sam sisati). Rezultati proguscivanja kose su neverovatni, tanka kosa dobija neverovatan volumen.U zavisnosti od stepena proredjenosti kose, zavisi i upotreba fiksatora.Kod laksih oblika proredjenosti kose uopste i ne treba upotreba fiksatora sto je izuzetno bitno kako bi se sacuvao prirodan izgled
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
7
0655599402

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija