Objavljeno: nov. 28 2022 06:43

Povoljno prodajem stan u city kvart 74m² sa dvije podzemne

EUR

Objavljeno: nov. 28 06:43
Pregleda: 10
👉Stan dvosobni,površine 74 m kvadratnih sa terasom dužine 9m, na koju se ostvaruje izlazi iz dnevnog boravka, manje i veće spavaće sobe. Na oba kraja prostrane terase, nalaze se ostave sa pokrivenim rol vratima koje dodatno poboljšavaju komfor stanovanja.

🔻Stan je klimatizovan sa centralnom jedinicom izmiještenom u odvojenom prostoru na balkonu, gotovo bešumnim i efikasnim radom, kako u zimskom tako i u letnjem periodu. Moguće je podno grijanje u kuhinji i u oba kupatila.

🔻Kupatila su opremljena potrebnim uređajima i mobilijarom. Jedno sa kadom a drugo sa tuš kabinom.

🔻Kuhinja kompletno opremljena, snadbjevena sa neophodnim uređajima za domaćinstvo, posuđem, escajgom i kao takva, gotovo bez dodataka spremna za upotrebu.

🔻Dnevni boravak je povezan sa kuhinjom, snabdeven udobnom, ugaonom kožnom garniturom na izvlačenje, većim televizorom smještenim u odgovarajućoj vitrini, okruglim stolom sa četiri stolice u plišu boje čokolada, sa pomoćnim stočićem.

✨U ponudi su i dvije podzemne garaže na prvom nivou uz vrata, koje vode prema liftu. Ulaz u zgradu se ostvaruje preko senzora. Higijena zajedničkih prostorija redovna, uz poštovanje najvisih standarda u uređenju i održavanju čistoće prostora. Bezbednost osigurana video nadzorom.

➡️Prednost u odnosu na okruženje je da je dvorišni dio zgrade veoma prostran za šetnju. Ujedno predstavlja svojevrsno igralište za djecu, dok se na prizemlju nalazi i odlično organizovana dječja IGRAONICA.

🔊U najbližem okruženju su svi potrebni urbani sadržaji: marketi,apoteka i hemijske čistione, restoran i kao i tržni centar Delta i Voli. Mogućnost ostvarenja prihoda kroz zakup realna i to od 500 EUR za stan i po 50 za garažna mjesta, ukupno 600 EUR mjesečno.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
067160950

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija