Objavljeno: mart 28 2016 09:13

Sutomore - Apartmani ljeto 2016

Objavljeno: mart 28 09:13
Pregleda: 29
Izdajemo apartmane u novom objektu 50-tak metara udaljenom od mora, pored hotela „Niksic“ (sada „Sato“) u Sutomoru.

Nalazimo se u pjesackoj ulici koja se proteze od hotela "Niksic" (sada „Sato“) ka posti. U strogom smo centru i sve Vam je na dohvatu ruke. Udaljeni smo 50-tak metara od glavne gradske plaze, 30-tak metara od poste, Doma zdaravlja i marketa, 100-tinak metara od autobuske i zeljeznicke stanice.

Na raspolaganju su Vam cetvorokrevetni, trokrevetni i dvokrevetni studio apartmani. Apartmani sadrze: kupatilo, kuhinju sa friziderom i komplet posudjem, francuski lezaj, Sat TV, internet konekciju, klimu i terasu ka moru.

Higijena je na visokom nivou. Parking za Vas automobil se nalazi u neposrednoj blizini, kod poste. Ako dolazite vozom ili autobusom, prevoz do apartmana, prilikom dolaska i od apartmana, prilikom odlaska, je uracunat u cijenu smjestaja. Moguce je, po dogovoru, organizovati i prevoz sa aerodroma i nazad.

Informacije i rezervacije:
Apartmani LEKOVIC
Mob.tel.: +382 68 517 929
E-mail: [email protected]
Facebook : Apartmani Lekovic Sutomore

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
29
+38268517929

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija