Objavljeno: nov. 23 2022 04:43

Britanski kratkodlaki mačić s rodovnicom

EUR

Objavljeno: nov. 23 04:43
Pregleda: 16
Dostupna je lila ženka Britanskih kratkodlakih mačića. Okoćena je 24.7.2022.i odmah je spremna za novi dom. Roditelji su na zadnjoj slici.
Mačić se nalazi u Hrvatskoj.

Član smo WCF organizacije, te smo registrirani u "KMFC" klubu i ministarstvu veterinarstva.

Mačići u novi dom odlaze sa:
-WCF rodovnikom
-EU putovnicom
-potpisanim ugovorom
-2 x cjepljeni protiv zaraznih bolesti
-očišćeni od vanjskih i unutarnjih parazita
-čipirani
-poklon paketićem za nove vlasnike

Britanska kratkodlaka mačka smatra se najstarijom britanskom pasminom među mačkama. Navodno su ih u Britaniju donijeli Rimljani, gdje su dugo bili izolirani. I od mačke koje love miševe na ulicama Londona, s vremenom je nastao plišani medvjedić. Ciljano se uzgajaju već više od 100 godina te su 1871.prve britanske kratkodlake mačke bile izložene u Kristalnoj palači.

Karakter britanske kratkodlake mačke izuzetno je jednostavan, prijateljske te mirne životinje koje se uklapaju u svako kućanstvo, čak i kada imate djecu ili druge kućne ljubimce. Ove mačke smatra se stabilnim i velikim ljubiteljem čovjeka. One nisu živahne, već su mirnog karaktera. Zato su često okarakterizirane kao savršene kućne mačke jer su pogodne za stan i vole boraviti u zatvorenom prostoru.
Tijelo ove pasmine je snažno i prepuno mišića,sa snažnim nogama koje nisu naročito duge. Britanske kratkodlake mačke krasi okrugla,pomalo šira glava sa krupnim okruglim očima i punijim obrazima. Zahvaljujući njima često daju dojam da se mačka osmjehuje pa su shodno tome vrlo simpatične. Imaju kratak i širok nos,a uši su male i zaobljene na vrhovima. Dlaka britanske kratkodlake mačke je gusta, mekana i sjajna poput pliša, te jednostavna za održavanje. Najčešća boja krzna je plava a postoje mnoge kombinacije boja.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem facebook stranice: "Royal Flush Cattery",
mail-a: [email protected]
ili na broj telefona: +385998899996
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
16
+385998899996

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija