Objavljeno: jan. 21 2022 10:05

Maltezer minijaturni, čistokrvni, patuljasti, Dedinje

EUR

Objavljeno: jan. 21 10:05
Pregleda: 24
Štenci maltezera, 2 mužjaka i 2 ženke, bele boje, odgajeni u kućnim uslovima, ne bavimo se odgojem. Kao što i sami znate poželjno je da se svaki ženski ljubimac ostvari kao majka i to se upravo i desilo.
Svakako je odgoj propraćen od strane prijatelja profesionalnog odgajivača kao i veterinara.
Sva štenad su višestruko čišćena od parazita i vakcinisana.
Samostalno jedu i spremna su za preuzimanje.
Moguća je izrada pedigrea uz nadoknadu od 20e, kako nam je rečeno. Majka štenadi je u našem vlasništvu i ocenjena je na izložbi.

Prednost pri kupovini imaju ljudi sa porodicom i malom decom, obavićemo razgovor pre kupovine, jer nam je bitno gde naši ljubimci, nad kojim smo danonoćno bdili, nastavljaju da rastu i razvijaju se.

Garantujemo da će biti u uzrastu i veličini kao majka, koju ćete upoznati dolaskom kod nas, a moguće i patuljastiji jer je otac štenadi 30% manji od majke.

Obavezno je lično upoznavanje, eventualno ako ste iz inostranstva video pozivom. Ovo je za nas prvo i veoma lepo iskustvo tako da ćemo strpljivo izabrati buduće vlasnike.

Cena 330e

Kontakt: +381638722737 (WhatsApp, Viber, sms, poziv)


Beograd

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
24
+381638722737

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija