Objavljeno: nov. 19 2022 06:40

Plavi Francuski Buldog Premium

Objavljeno: nov. 19 06:40
Pregleda: 43
PLAVI FRANCUSKI BULDOG (BEOGRAD)

Poštovani,

predstavljamo Vam premium leglo egzoticnih Plavih Francuskih Buldoga.

Stenci su vrhunskih rasnih odlika vezanih za rasu Francuski Buldog. Od zdravih roditelja koji su Plave boje bez drugih šara i koji žive u stanu. Otac Blue Frenchie i majka Blue Frenchie.
Pravilne gradje, sirokih grudi, jakog skeleta, kvadraticnog oblika, kratke njuske i kratkih ledja. Vec sa tri nedelje stenci, muzjaci i zenke su podigli usi i drze ih uspravno.

Majka, kao i stenci su pod stalnim nadzorom Veterinara Specijaliste od vodjenja graviditeta, pravilne ishrane i suplementacije tokom trudnoce pa sve do dan danas.

Nalaze se u kucnim uslovima naviknuti na zivot u stanu, sa porodicom i decom uz neprestanu ljubav i brigu o njima i primarni cilj nam je da u takav novi dom jedino i odu!
Do sada su redovno tretirani najboljim preparatima za dehelmintizaciju, vakcinisani su, kao i sto ce biti i dalje.

Slobodni su za preuzimanje. Svi stenci ce biti vakcinisani po porotokolu i dobiti svoje Pasoše i vakcine.

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju!
Psi se nalaze u Beogradu (Srbija) i sve informacije mozete dobiti na viber ili whatsupp

+381607070651

# francuski buldog # egzoticni francuski buldog # francuski buldog stene # egzoticni francuski buldog stene # plavi buldog # plavi francuski buldog # blue francuski buldog # blue frenchie # francuski buldozi





Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
43
+381607070651

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija