Objavljeno: nov. 25 2019 10:55

POTPUNO LICENIRANI POKRIVAČ

Objavljeno: nov. 25 10:55
Pregleda: 8
POTPUNO LICENIRANI POKRIVAČ
Potpuno cijepljeni i dvaput pregledani veterinari smatraju se mojim prekrasnim malim Cavachon štenadima, fantastičnim medom / šampanjcem i bijelim i dječacima i djevojčicama.
Mama koja je, naravno, naša, je i sama vrlo zdrav Cavachon u skladu s njenim zdravstvenim pregledima, tako da je tipična za pasminu vrlo leđa i samo mali Anđeo. Izvrsno se upustila u majčinstvo, što je bilo prvi put, a kao rezultat toga su bebe briljirale.
Bebe su temeljito pregledane i u potpunosti cijepljene te će biti spremne za odlazak.
Depoziti mogu osigurati štenad i ne mogu se vratiti, molim vas za pregled iako ne mogu prihvatiti bilo kakve prikaze ljudi koji su tek vidjeli druge štenad, molim vas shvatite da to dovodi dobre štene uzgajivače štence jer ne postoji svako poduzeće kako treba a sa sobom možete nositi džempere i bolesti.
Kao što možete zamisliti, za ove malene momke želimo samo najbolje domove, pa se radujem što ću vas čuti i nešto o sebi.
Štenad će dobiti:
Ažurirano liječenje glistama
Ažurni tretman protiv buva
Provjera zdravstvenog stanja i cjepivo
Osiguranje za 4 tjedna
Mikročip
Plan hranjenja napisan za vaše štene
Štene ugovor
I sva naknadna njega koja vam je potrebna koliko god trebate
Nadam se da će vam dati potrebne informacije, slobodno postavite bilo kakva pitanja
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija