Objavljeno: sept. 09 2014 04:48

Volkswagen Polo 1.4 - 00

EUR

Objavljeno: sept. 09 04:48
Pregleda: 68
Želim prodati moj auto u najkraćem mogućem roku. Želim riješiti zdravstveni problem mojoj djevojčici.Ukupni rashodi se obračunava na oglašenu cijenu.
Volkswagen Polo 1,4 do 2000, dobro održavana s niskim kilometražu od 86.200 km s niskim consommationde 1.4 l (pokretnih) automobila. njegova snaga je 75 KS; gorivo: benzin; Mjenjač: ručni; Kotače: pogon na prednje kotače; Boja: siva; 5 sjedala.
oprema
Zimske gume, metalik boja, krovni nosači, zimske gume, električni retrovizori, grijanje sjedala, radio / CD, središnje zaključavanje, servo, šiber, ABS kočnice, zračni jastuk prije.

Opis: auto je vrlo lijepo i vrlo zabavan za vožnju. Ne postoji ništa loše u autu.Automobil je hrđa besplatno. Promijenili smo puno u automobilu (novi regstreim i pumpa za vodu, diskovi i jastučići prije, diskove i stražnje kočnice jastučići s punom uslugom knjige).
Za više informacija, kontaktirajte nas sada putem telefona ili e-maila. mi smo uvijek povezani.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
68

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija