Kompanijski oglas Objavljeno: apr. 21 2021 12:03

2005 Bayliner 285

EUR

Objavljeno: apr. 21 12:03
Pregleda: 1
Pokreće ga jedan Mercruiser V8 350 MAG benzinski motor. Sa 6 ležajeva u dobro dizajniranoj kabini i prostranom kokpitu. Izvrsno za jednodnevne izlete ili produžena krstarenja.

Najveći model suncokreta sa širokim snopom - Bayliner 285 ima osjećaj i prostranost mnogo većih modela zahvaljujući inovativnom dizajnu i inženjerstvu.

Smještaji
6 ležajeva u 2 kabine sa maksimalnim prostorom za glavu 6’5 ″. Forepeak s velikim dvostrukim ležajem odvojen zavjesom od glavne kabine. Salon koji se sastoji od trpezarije koja se pretvara u dvostruki vez u desni bok, malo sjedalo i veliku linearnu kuhinju do ulaza s električnom pločom za kuhanje s dva plamenika. mikrovalna pećnica, hladnjak 12v, sudoper od nehrđajućeg čelika s dovodom i odlaganjem tople i hladne vode pod pritiskom. Odjeljak za glavu uz desni bok s morskim WC-om Jabsco s maceratorom i spremnikom, umivaonikom i tušem s dovodom tople i hladne vode. Kalorifer sa uronskom zavojnicom od 230v. Velikodušni krmeni dvostruki ležaj ispod poda kokpita sa spremištem. Lagana raznobojna presvlaka kabine i plavo / bež zavjese i tepisi. Prostrani dizajn dvostrukog kokpita s dovoljno sjedećih mjesta.

Mehanički sistemi

Smješten ispod potplata kokpita, benzinski motor Mercruiser 350MAG 300hp 5,7ltr sa jednoručnim komandama s električnim startom. Mercruiser Bravo III nadmašio. Obrežite jezičke. Kompletna instrumentacija motora, uključujući temperaturu, pritisak ulja, brojač obrtaja, obloge, gorivo i pokazivače akumulatora.
Opis linka

NAUTICA ESPORTIVA OSCAR SL

NAUTICA ESPORTIVA OSCAR SL
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
1
+34697922929

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija