Napravite Mojtrg nalog i dobijte 50 EUR!

Najposjećenije stranice na MojTrg.me u oktobru

Najposjećenije stranice na MojTrg.me u oktobru

Oktobar je već uveliko za nama, polako se spremamo za zimu i radujemo predstojećim praznicima. Iz mjeseca u mjesec naš sajt konstanto raste. Imamo sve više korisnica, posjetilaca, ali i oglasa.

 

Uvijek je zanimljivo zaći u analitiku i vidjeti šta je to što vas najviše interesuje na našem sajtu, pa smo odlučili to i da podijelimo sa vama.

 

Većina vas prvo posjeti našu naslovnu stranicu, i listu svih oglasa, što i nije iznenađujuće. Ali, zanimljivo je da se na trećem mjestu po broju posjeta nalazi stranica sa oglasima za posao. Preko 1600 ljudi je u oktobru posjetilo ovu stranicu, tako da je naš sajt očigledno sjajan izbor za sve kojima su potrebni novi radnici.

 

Na sledećem mjestu našli su se oglasi za automobile. U toj kategoriji trenutno postoji preko 2000 oglasa, i sigurni smo da je bar neko od vas kupio ili prodao automobil u prethodnom mjesecu zahvaljujući našem sajtu! Osim generalne kategorije automobila, par modela se zaista izdvojilo, pa ste bili veoma zainteresovani za model Kia Sportage, Audi A4 i Peugeot 5008. Zadovoljstvo nam je da javimo da su druga dva i prodata!

 

Dalje se našla naša najpopularnija kategorija - nekretnine. Preko 3500 oglasa u oktobru vidjelo je oko 500 ljudi. Konkretno su stanovi u Budvi bili prilično traženi, i to jednosobni i dvosobni stanovi koji se trenutno prodaju. Ali na vrhu liste se našla i jedna luks vila u Baru. Što se tiče našeg glavnog grada, najveće interesovanje izazivaju garsonjere u City Kvartu.

 

Jedna Gorenje mašina za pranje veša je takođe bila prilično interesantna našim posjetiocima, ali je još uvijek dostupna, tako da možda baš vi možete biti njen sledeći vlasnik!

 

Ako kategorišemo oglase prema gradovima, najviše su se gledali oglasi vezani za Podgoricu i za Bar. Nadamo se da ste tamo našli ono što ste tražili!

Za kraj

Iako je naš sajt pun različitih kategorija, i dozvoljava bilo kome da pronađe kupca za ono što prodaje, neke kategorije prolaze bolje od drugih. A kao što i sami možete da vidite nekretnine, automobili i oglasi za posao su siguran izbor. Tako da, ukoliko oglašavate nešto vezano za ove tri kategorije, MojTrg.me je siguran izbor za vaš oglas!

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija