Prodaja i iznajmljivanje prostora za prodavnice i kioske

Prodaja i iznajmljivanje prostora za prodavnice i kioske. Pogledajte oglase za kioske za brzu hranu, trafiku, poslovne prostore za prodavnice različitih veličina na različitim lokacijama širom Crne Gore i drugo. Filtrirajte oglase i kupite, prodajte ili iznajmite prodavnice i kioske na najvećem online oglasniku - Mojtrg.me.

15 okt. 14:18 ,

TRAFIKA NOVA

3 000 EUR

Kupovina prostora za prodavnice i kioske na Mojtrg.me

Pogledajte na stotine oglasa na Mojtrg.me za razne poslovne postore za prodavnice i kioske. Filtrirajte oglase ili pretražite u polje za pretragu kiosk za brzu hranu, novu trafiku, poslovni prostor 76m2 iza Delte, poslovni prostor povrsine 31 m2 sa galerijom, lokal 8m2 u samom centru Budve, poslovni prostor 50m2 u centru Nikšića, poslovni prostor u Bijeloj, Podgorici, Lepoj Kati, centru Bara i na mnogim drugim lokacijama u Crnoj Gori.

Prodaja kioska i prostora za prodavnice 

Da li posjedujete razne kioske, lokale, prostore za prodavnice? Budite deo hiljade online prodavaca na najvećem online oglasniku u Crnoj Gori - Mojtrg.me. Kreirajte oglase ispunjavanjem obrasca sa podatacima i prostoru želite da prodate i pronađite zainteresovane kupce.


Ka vrhu