Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Prodaja slika, goblena, medaljona i ostalog kolekcionarskog materijalaKompletirajte svoje kolekcionarske predmete kroz široku ponudu slika, novčanica, goblema, medaljona, noževa i drugih srodnih predmeta. Kolekcionarski predmeti i umjetnine obrazovnog, naučnog ili kulturnog karaktera.01 apr. 05:56 ,

Pisaca masina

18 000 EUR

22 feb. 17:26 ,

Zamrzivac

60 000 EUR

22 feb. 16:53 ,

Obodov

64 000 EUR


Kolekcionarstvo


“Kolekcionari su srećni ljudi” – riječi su slavnog pjesnika Getea. Kolekcionarstvo je uživanje u sakupljanju različitih starih predmeta. Različitost sakupljanja predmeta je toliko velika da je teško nabrojati – od suvenira, medalja, slika, antičkih predmeta… do starog novca, poštanskih marki i automobila. Sve to možete da pronadjete na sajtu mojtrg.me.


Kupovina kolekcionarskih predmeta


Kupovina kolekcionarskih predmeta može biti komplikovana, jer nije lako pronaći predmete koje želite. Mnogi kolekcionari ih čuvaju za sebe, pa tek ako imaju viška ili duplikate onda prodaju. Zato smo mi tu za vas. Na sajtu mojtrg.me možete da pronadjete veliku bazu oglasa za prodaju različitih umjetnina i starinskih predmeta. Na vama je samo da kroz filtere pronadjete ono što želite i jednostavno kontakirate prodavce.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija