Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za prodaju i izdavanje garaža u Crnoj Gori

Podgorica , 16
Budva , 6
Bar , 4
Nikšić , 3
Cetinje , 2
Berane , 1

Prodaja, kupovina i iznajmljivanje garaža, šupa, montažnih objekata i parkirališta širom Crne Gore. Interesovanje za kupovinu garaža je posebno veliko na području Podgorice, Budve, Nikšića, Bara. Napišite što bolji opis svoje garaže, montažnog objekta, postavite fotografije i očekujte prve upite od pravih kupaca. Brza i jednostavno ćete prodati ili kupiti svoju novu garažu!02 dec. 11:08 Barake i garaže , Podgorica

Izdajem garazno mjesto

50 EUR / mesečno

01 jun 19:20 Barake i garaže , Podgorica

trafika

450 EUR


Prodaja garaža, šupa i parkinga sa stalnim porastom broja stanovništva u urbanim sredinama, posebno u Crnoj Gori, postaje sve popularnija.


Kupovina i iznajmljivanje parking mesta i garaža


Broj besplatnih parking mesta opada, stoga ih ljudi sve više kupuju ali i prodaju na platformi Mojtrg.me. Oni koji kupuju garaže i šupe, jednostavnim klikom na oglas, imaju priliku da saznaju kakav je objekat koji se prodaje, pa je preporuka da opis bude što detaljniji.


Interesovanje za kupovinu šupa i baraka i montažnih objekata potiče i iz razloga što se mogu koristiti i kao prodajna mesta.


Koristite napredne filtere, pogledajte rezultate i pronađite idealni objekat za sebe u Crnoj Gori.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija