Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Oglasi za prodaju njiva, farmi i placeva za izgradnju

Podgorica , 302
Bar , 133
Budva , 119
Danilovgrad , 114
Herceg Novi , 108
Kotor , 94
Nikšić , 91
Žabljak , 74
Kolašin , 55
Prikaži sve

Ako ste zainteresovani za prodaju placeva za kuću ili drugu izgradnju, prodaju njiva i farmi, putem sajta mojtrg.me možete na jednostavan način da postignete brzu prodaju. Jednostavno napravite oglas, dodajte nekoliko slika, kratak opis parcele, polja ili farme, navedite cijenu i pričekajte da vas kontaktiraju potencijalni kupci.
08 mart 17:11 Placevi/Njive i farme , Berane

Prodaja placa u Beranselu

35 000 EUR

13 feb. 07:56 Placevi/Njive i farme , Danilovgrad

Danilovgrad

25 000 EUR

11 feb. 15:23 Placevi/Njive i farme , Bar

Bar, plac sa pogledom

39 000 EUR


Ovde možete da pronadjete aktuelne oglasa za prodaju placeva, građevinskog i poljoprivrednog zemljišta, voćnjaka i vinograda u Crnoj Gori.


Zemljište na prodaju Crna Gora


Da li ste planirali da kupite zemjište za izgradnju vašeg novog doma ili neke druge namjene? Mojtrg.me oglašava sve vrste zemljišta, parcela, placeva za gradjevinsku izgradnju. Parcele su različitih površina, na različitim lokacijama širom zemlje. Najveća ponuda parcela, zemljišta, njiva i farmi prodaje se u Podgorici, Budvi, Baru, Nikšiću, Kotoru, Cetinju, Ulcinju i mnogim drugim gradovima.


Kupovina i zamena njiva i farmi


Pri kupovini ili zameni njiva, veoma je bitno da to zemljište bude lako dostupno, obradivo i plodno, pa pre odabira lokacije pročitajte detaljne opise. Pored toga, moguća je i kupovina sa već zasađenim kulturama na njivi, što je sjajna prilika za pokretanje posla. Ovakva vrsta njiva prodaje se gotovo svakodnevno. Prodaju se i voćnjaci na sjajnim lokacijama pogodnim za izgradnju ili pokretanje posla uzgajanja voćaka. Na vama je samo da izabarate i kontaktirate vlasnike ili agencije za nekretnine.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija