Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Poljoprivredne mašine i alati - Kupovina i prodaja


Oglasi za prodaju svih vrsta poljoprivrednih mašina, od ručnog alata do traktora, kombajna i prikolica prodaju se na sajtu mojtrg.me. Kao i rezervni djelovi za poljoprivredne mašine.
31 jan. 01:33 Traktori , Podgorica

Traktor EUROPARD 824

10 800 EUR

23 mart 14:48 Traktori , Podgorica

Tomo Vinkovic 420

3 800 EUR

22 feb. 15:15 Rezervni delovi , Ulcinj

Kolica za blisance

120 000 EUR

08 feb. 03:16 Rezervni delovi , Podgorica

Polovno

30 EUR

08 feb. 01:46 Motokultivatori , Podgorica

Patike..

17 EUR


Prodaja poljoprivrednih mašina


Prodaja svih vrsta novih i polovnih poljoprivrednih mašina, novih i polovnih traktora, kosilica, trimera, motora, glodalica, sejačica i ostalih priključnih mašina.


Prodaja novih i polovnih traktora


Veliki izbor polovnih i novih traktora. Kupovina, prodaja, zamena. Prodaja traktora proizvođača IMT, Ferguson, Fiat i mnogi drugi.


Lista IMT traktora najzastupljenija je u kategoriji "Traktori". Interesovanje za prodaju i kupovinu velikih John Deere traktora za upotrebu na većim farmama je takođe veliko. Na sajtu mojtrg.me oglašavaju se i novi John Deere traktori po sjajnim cenama.


Prateće poljoprivredne mašine


Ako želite da nabavite poljoprivredne mašine i mašine za priključak po povoljnim cenama, svakodnevno proveravajte mojtrg.me listu. Svakom poljoprivredniku je potrebna različita poljoprivredna oprema i prateća mehanizacija da bi obradili svoju zemlju.


Prodajte ili kupite po povoljnim cenama. Nikšić, Podgorica, Herceg Novi, Cetinje, Kotor i mnogi drugi gradovi.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija