Prodaja novih i polovnih polica - Oglasi Crna Gora

Prodaja novih i polovnih polica. Pronađite oglase za prodaju raznih polica kao što su ormari za odjeću, stalak za cipele, noćni ormarići, police za knjige, metalne police za butik i mnoge druge. Pogledajte ponude i pronađite namještaj koje se uklapa u vaš dom po najpovoljnijim cijenama.

17 avg. 14:06 ,

Komoda

200 EUR

Da li ste u potrazi za policama za svoj dom? Mojtrg.me vam nudi veliki izbor polica različitih veličina i oblika. Pogledajte oglase i pronađite one koje vam najviše odgovaraju.

Kupovina polica i drugog namještaja u Crnoj Gori

Pronađite police koje su vam potrebne za vaš dom na najvećem oglasniku u Crnoj Gori Mojtrg.me. Pogledajte oglase za ormare za odeću, stalak za cipele, noćne ormariće, police za knjige, metalne police za butik i mnoge druge nove i polovne police. Filtrirajte oglase ili ukucajte u polje za pretragu policu koja vam je potrebna.

Prodaja različitih polica na Mojtrg.me

Da li imate nove ili polovne police koje želite da prodate? Mojtrg.me je prava platforma za vas. Kreirajte oglase brzo i jednostavno tako što ispunite obrazac sa podacima različitih polica koje želite da prodate i pronađite zainteresovane kupce.


Ka vrhu