Crna Gora | Nekretnine

Istaknuti oglasi stambenih objekata i nekretnina. Pogledajte sve preporučene oglase stambenih objektata širom Crne Gore! Koristite i polje za pretragu u koje možete ukucati željeni pojam poput: prodaja stanova, stanovi Crna Gora, kuće, vikendice, garaže, placevi ili njive.


Juče 18:40 ,

Izdajem namjesten stan

120 EUR / mesečno

Broj soba: 1
Juče 15:49 ,

Stan 50m2 sa spavaćom sobom u Stolivu, Kotor

56 000 EUR

Broj soba: 1
Površina: 50
Juče 13:40 ,

Garsonjera u centru Budve

75 000 EUR

Broj soba: 1
Juče 10:59 ,

Prodajem stan u Dobroti, Kotor

Broj soba: 1
Površina: 40
Juče 10:39 ,

Izdajem namjesten stan

120 EUR / mesečno

Broj soba: 1

Mojtrg.me je sajt koji će vam na vrlo efikasan način omogućiti da pronađete da kupite ili oglasite svoju nekretninu: stan, kuću, lokal ili zemljište. Pored klasične ponude stanova, kuća i poslovnih prostora, možete oglasiti i drugu vrstu objekata koje želite da prodate.

Kupovina stana u Crnoj Gori

Dajemo sve od sebe da vam ponudimo najširi izbor stanova i svih drugih nekretnina u Crnoj Gori. Ceo proces je veoma jednostavan, bilo da kupujete nekretnine za lično uživanje ili investiranje, zemlju ili projekte u svrhe gradnje ili su u pitanju investicione prilike u Crnoj Gori.

Pogledajte sve oglase u kategoriji "Nekretnine", odaberite ponudu koja vam je zapala za oko i kontaktirajte prodavca direktno. Možete poslati upit za sve informacije koje nisu istaknute, a koje su vama bitne.

Naše ime Moj Trg je sinonim za povjerenje kada je riječ o industriji nekretnina. Najbolja pretraga nekretnina u Crnoj Gori.
Ka vrhu