Oglasi za kupovinu i prodaju stanova i kuća u Crnoj Gori

Istaknuti oglasi stambenih objekata i nekretnina. Pogledajte sve preporučene oglase stambenih objektata širom Crne Gore! Koristite i polje za pretragu u koje možete ukucati željeni pojam poput: prodaja stanova, stanovi Crna Gora, kuće, vikendice, garaže, placevi ili njive.


Danas 18:40 ,

Stan minutu pješice do mora

220 000 EUR

Broj soba: 2,5
Danas 16:20 ,

Izdajem stan

500 EUR / mesečno

Broj soba: 4
Površina: 100
Danas 12:56 ,

Trosoban 80kvm blok5

65 000 EUR

Broj soba: 3
Površina: 80
Danas 12:00 ,

IZDAVANJE, DVOSOBAN NAMJEŠTEN STARI AERODROM

350 EUR / mesečno

Broj soba: 2
Površina: 60
Danas 10:43 ,

Iznajmljivanje na sezonskij period

250 EUR / mesečno

Broj soba: 1

Mojtrg.me je sajt koji će vam na vrlo efikasan način omogućiti da pronađete da kupite ili oglasite svoju nekretninu: stan, kuću, lokal ili zemljište. Pored klasične ponude stanova, kuća i poslovnih prostora, možete oglasiti i drugu vrstu objekata koje želite da prodate.

Kupovina stana u Crnoj Gori

Dajemo sve od sebe da vam ponudimo najširi izbor stanova i svih drugih nekretnina u Crnoj Gori. Ceo proces je veoma jednostavan, bilo da kupujete nekretnine za lično uživanje ili investiranje, zemlju ili projekte u svrhe gradnje ili su u pitanju investicione prilike u Crnoj Gori.

Pogledajte sve oglase u kategoriji "Nekretnine", odaberite ponudu koja vam je zapala za oko i kontaktirajte prodavca direktno. Možete poslati upit za sve informacije koje nisu istaknute, a koje su vama bitne.

Naše ime Moj Trg je sinonim za povjerenje kada je riječ o industriji nekretnina. Najbolja pretraga nekretnina u Crnoj Gori.


Ka vrhu