Oglasi za kupovinu i prodaju stanova i kuća u Crnoj Gori

Istaknuti oglasi stambenih objekata i nekretnina. Pogledajte sve preporučene oglase stambenih objektata širom Crne Gore! Koristite i polje za pretragu u koje možete ukucati željeni pojam poput: prodaja stanova, stanovi Crna Gora, kuće, vikendice, garaže, placevi ili njive.


Danas 19:15 ,

penthouse

1 000 EUR

Broj soba: 3
Površina: 200
Danas 12:45 ,

Jednosoban stan bulevar Budva

58 000 EUR

Broj soba: 1
Danas 12:25 ,

Jednosoban stan, Budva

52 000 EUR

Broj soba: 1
Danas 11:33 ,

Renta stan Podgorica na dan

30 EUR / dnevno

Broj soba: 1
Danas 11:33 ,

Povoljno jednosoban stan

30 000 EUR

Broj soba: 1
Površina: 30
Danas 11:05 ,

IZDAVANJE, JEDNOSOBAN NAMJEŠTEN CITY KVART

300 EUR / mesečno

Broj soba: 1
Površina: 50

Mojtrg.me je sajt koji će vam na vrlo efikasan način omogućiti da pronađete da kupite ili oglasite svoju nekretninu: stan, kuću, lokal ili zemljište. Pored klasične ponude stanova, kuća i poslovnih prostora, možete oglasiti i drugu vrstu objekata koje želite da prodate.

Kupovina stana u Crnoj Gori

Dajemo sve od sebe da vam ponudimo najširi izbor stanova i svih drugih nekretnina u Crnoj Gori. Ceo proces je veoma jednostavan, bilo da kupujete nekretnine za lično uživanje ili investiranje, zemlju ili projekte u svrhe gradnje ili su u pitanju investicione prilike u Crnoj Gori.

Pogledajte sve oglase u kategoriji "Nekretnine", odaberite ponudu koja vam je zapala za oko i kontaktirajte prodavca direktno. Možete poslati upit za sve informacije koje nisu istaknute, a koje su vama bitne.

Naše ime Moj Trg je sinonim za povjerenje kada je riječ o industriji nekretnina. Najbolja pretraga nekretnina u Crnoj Gori.


Ka vrhu