Prodaja slika, goblena, medaljona i ostalog kolekcionarskog materijala

Kompletirajte svoje kolekcionarske predmete kroz široku ponudu slika, novčanica, goblema, medaljona, noževa i drugih srodnih predmeta. Kolekcionarski predmeti i umjetnine obrazovnog, naučnog ili kulturnog karaktera.

Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Kolekcionarstvo 

“Kolekcionari su srećni ljudi” – riječi su slavnog pjesnika Getea. Kolekcionarstvo je uživanje u sakupljanju različitih starih predmeta. Različitost sakupljanja predmeta je toliko velika da je teško nabrojati – od suvenira, medalja, slika, antičkih predmeta… do starog novca, poštanskih marki i automobila. Sve to možete da pronadjete na sajtu mojtrg.me.

Kupovina kolekcionarskih predmeta

Kupovina kolekcionarskih predmeta može biti komplikovana, jer nije lako pronaći predmete koje želite. Mnogi kolekcionari ih čuvaju za sebe, pa tek ako imaju viška ili duplikate onda prodaju. Zato smo mi tu za vas. Na sajtu mojtrg.me možete da pronadjete veliku bazu oglasa za prodaju različitih umjetnina i starinskih predmeta. Na vama je samo da kroz filtere pronadjete ono što želite i jednostavno kontakirate prodavce.

Ka vrhu