Ponuda poslova za računovođe i knjigovođe

Ponuda poslova za računovođe i knjigovođe u Crnoj Gori. Pogledajte objave poslova u kategoriji "Računovodstvo i Savetovanje" i prijavite se za posao koji želite. Potrebni su: samostalne knjigovođe, knjigovodje za dvojno knjigovodjstvo, računovodje i ostalo.

Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Da li imate znanje iz oblasti računovodstva ili finansija? Pogledajte oglase na Mojtrg.me i pronadjite mogućnost za započinjanje karijere u oblasti u kojoj želite. Slobodna radna mjesta u raznim kompanijama širom Crne Gore.

Posao za računovodje

Ako ste stekli diplomu iz računovodstva ili finansija i tražite posao, Mojtrg.me je prava platforma za vas. Pogledajte ponude poslova za ekonomiste, ekonomskog operatera, finansijskog stručnjaka, finansijera, pomoćnog ekonomiste, administrativnog službenika, sekretara, blagajnika, direktora odeljenja za finansije, rukovodioca računovodstva, računovodstvenih službi i mnogih drugih poslova širom Crne Gore.


Ka vrhu