Razni kućni aparati i uređaji - Oglasi Crna Gora

Pronađite sve što vam je potrebno za vaš dom na jednom mjestu. Pogledajte oglase za prodaju kućnih aparata i uređaja poput voćnih sokovnika, miksera, šivaćih mašina, tostera, roštilja, ručnog frižidera, presa za sok, aparat za brijanje i još mnogo toga. Filtrirajte oglase i potražite odgovarajući uređaj koji vam je potreban po najpovoljnijim cijenama.

22 feb. 17:35 ,

Hidromasazna kada

700 EUR

06 nov. 09:54 ,

Peć

60 EUR

02 nov. 21:59 ,

Ariston bojler 50L

45 EUR

31 avg. 12:08 ,

Sporet na drva

170 EUR

28 jun 17:49 ,

PRODAJE SE

180 EUR

28 jun 17:32 ,

PRODAJEM

180 EUR

08 jun 12:47 ,

Rucni frizder

15 EUR

Mojtrg.me vam nudi veliki izbor različitih kućnih aparata najpopularnijih brendova. Pronađite bilo koji proizvod iz bele tehnike. Pogledajte oglase na najvećem oglasniku u Crnoj Gori - Mojtrg.me.

Oglasi za prodaju svih kućnih aparata i uređaja

Da li su vam potrebni različiti kućni aparati i uređaji? Meojtrg.me je prava platforma za vas. Ovde možete da pronadjete sve vrsteaparata za vaš dom kao što su sokovnici, mikseri, šivaće mašine, tosteri, roštilji, ručni frižideri i još mnogo toga. Filtrirajte oglase ili ukucajte u polje za pretragu uređaj koji vam je potreban po najpovoljnijim cijenama.  

Prodaja svih vrsta kućnih aparata u Crnoj Gori

Da li mate nove ili polovne uređaje bele tehnike koje želite da prodate? Brzo i jednostavno to možete da uradite postavljanjem oglasa na Mojtrg.me i ispunjavanjem formulara sa detaljima uređaja koji želite da prodate.


Ka vrhu