Garsonjera - Izdavanje, kupovina i prodaja - Mojtrg.me

Izdavanje, kupovina i prodaja garsonjera u Crnoj Gori. Pronađite idealan stan za vas. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u Crnoj Gori i regionu na sajtu Mojtrg.me. Veliki izbor stare i nove gradnje na jednom mjestu.

Juče 14:45 ,

GARSONJERA U NOVOGRADNJI, RAFIALOVICI

42 000 EUR

Broj soba: 1
Površina: 20
20 nov. 11:01 ,

Povoljno, garsonjera u Petrovcu

47 200 EUR

Broj soba: 1
29 okt. 15:59 ,

Izdajem garsonjeru u Budvi

150 EUR / mesečno

Broj soba: 1

Prodaja garsonjera u Crnoj Gori

Mojtrg.me vam omogućava oglašavanje nekretnina za prodaju u Crnoj Gori. Portal promoviše i ubrzava prodaju i izdavanje nekretnina u gradovima kao što su Podgorica, Budva, Bar, Herceg Novi, Kotor, Nikšić i ostalim gradovima širom Crne Gore.

Oglasi za prodaju garsonjera su veoma traženi na našem sajtu, te ukoliko posjedujete takvu nekretninu, vrlo brzo i jednostvano možete da je prodate. Postavite oglas i očekujte da vam se jave potencijalni kupci.

Izdavanje garsonjere

Kada je u pitanju izdavanje nekretnina, na našem portalu možete pronaći dugoročni i kratkoročni najam. Pa ukoliko želite da iznajmite garsonjeru za odmor i uživanje ili garsonjeru u kojoj ćete boraviti duži vremenski period, na pravom ste mjestu. Da bi pronalazak garsonjere bio što jednostavniji koristite dostupne filtere i pronađite idealan smještaj u Crnoj Gori.


Ka vrhu