Video igrice po povoljnim cijenama u Crnoj Gori

Ostalo , 7
Biznis , 3

Nove i polovne igrice, kupovina i prodaja u Crnoj Gori. Mojtrg.me je mjesto gde možete kupiti igrice po niskim cijenama u Podgorici, Budvi, Herceg Novom, Kotoru, Baru, Cetinju i drugim gradovima Crne Gore. Pretražite veliku bazu oglasa i kupite igricu po svojoj mjeri.

23 okt. 16:44 ,

Sony psp

55 EUR

Igrice i konzole 

Najbolje igrice, konzole i oprema za gejmere na jednom mjestu. Mojtrg.me je online oglasnik za prave igrače. Pronađite Xbox, Nintendo ili Sony po najpovoljnijim cijenama na tržištu u Crnoj Gori. Opremite se igricama koje ćete obožavati. 

Prodaja konzola za igrice

Pri postavljanju oglasa za prodaju vaše konzole za igrice, potrudite se da budete što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cijena, da su sve informacije kompletne i bez grešaka, jer ćete na taj način brzo i jednostavno doći do pravih kupaca.

Sony Playstation Crna Gora

Nove i polovne Sony Playstation konzole, prodaja i kupovina Crna Gora. Oglasi za PS2, PS3, PS4 i PS4 Pro konzola sa igricama i kompletnom opremom samo na mojtrg.me. Za sve gejmere i zaljubljenike u igrice. Najbolji prodavci, povoljne cijene.


Ka vrhu