Kupi ili prodaj i postani online trgovac na Mojtrg.me


Mojtrg.me je internet portal namjenjen za prodaju i kupovinu polovnih ili novih stvari i proizvoda i pružanje usluga u Crnoj Gori. Budi i ti trgovac me, trgovac vozila, trgovac nekretnina, trgovac mobilnih uređaja, kompjutera, muzičke oprema, trgovac me sportske opreme, odjeće ili obuće.Nema rezultata

Ovde su neke opcije pretrage...
  • Upotrebi *, primera radi *stolica* ili samo stolica za da vidiš sve oglase u kojima reč stolica je deo početka, kraja ili sredine neke reči.
  • Da dobiješ više rezultata upotrebi više reči između njih stavi ILI.

Opcije za pretraživanje

Pogledajte naše najnovije oglase


Danas 13:35 ,

Prodajem kuću u Niksicu

180 000 EUR

Broj soba: 3
Površina: 110

Postani trgovac na Mojtrg.me


Ideja sajta Mojtrg.me je obezbeđivanje jednostavnog, efektivnog i bezbednog oglašavanja. Preko ovog sajta crnogorski građani imaju mogućnost da prodaju stvari koje im nisu potrebne i da kupuju stvari koje im trebaju, ili da izvrše razmenu.


Da bi ste postali trgovac na Mojtrg.me sve što treba da uradite je da postavite oglas za prodaju proizvoda ili usluge koju nudite. Napišite detalje o proizvodu, postavite fotografije i očekujte da vam se jave potencijalni kupci.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija