Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Nova i polovna oprema za kampovanje i uživanje u priridi


Prodaja nove i polovne opreme za kampovanje. Kupite raznu opremu koja vam je potrebna za uživanje u prirodi po najpovoljnijim cijenama u Crnoj Gori. Šator, vreća za spavanje, planinarski ranac, mreže za sport i rekreaciju i još mnogo toga.Da li posjedujete šator, vreće za spavanje i druge proizvode koje želite da prodate? Pridružite se hiljadama online prodavaca na najvećem online oglasniku u Crnoj Gori - Mojtrg.me.


Prodaja opreme za kampovanje na Mojtrg.me


Ako imate raznu opremu za kampovanje poput šatora, vreća za spavanje ili polovne ili nove planinarske rance, možete ih lako i brzo prodati na Mojtrg.me. Kreirajte oglas popunjavanjem formulara sa podacima o proizvodu koji prodajete i sačekajte da vam se jave prvi potencijalni kupci.


Kupovina šatora i vreća za spavanje


Na Mojtrg.me možete pronaći šatore različitih veličina, kao i različite vreće za spavanje. Na vama je samo da odabere proizvod koji vam je potreban i uživaćete sa svojim prijatejima i porodicom u prirodi.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija