Kupovina i prodaja svih ostalih plovnih objekata i djelova


Kupovina ostalih djelova za čamce, brodove i druga plovila, kao i svi plovni objekti. Pronađite plovne objekte i sve što vam je potrebno za čamce, brodove ili skutere za vodu. Pogledajte sve oglase ili pretražite u polje za pretragu određeni model plovila ili odgovarajući dio koji vam je potreban po najpovoljnijim cijenama.

Kupite ili prodajte sve za plovne objekte. Ako posjedujete brodove, glisere, ribarske brodove, čamce, opremu za ribolovce, opremu za plivanje ili ronjenje, razne djelove, možete ih jednostavno i brzo prodati na Mojtrg.me.15 dec. 22:33 ,

Glider

13 500 EUR

01 jun 19:56 ,

PEDALINA

1 150 EUR

06 jan. 18:45 ,

Pedaline

300 EUR


Ako tražite brodove, skutere za vodu ili razne djelove za plovne objekte, Mojtrg.me je prava platforma za vas. Pregledajte oglase i pronađite ono što vam treba.


Kupovina brodova, čamaca i svih djelova za plovne objekte


Pronađite oglase za prodaju svih vrsta plovila, mini jahti, sredstva za čišćenje plovila, motorne čamce, skutere za vodu, kanu, pedaline i još mnogo toga. Kupite svu opremu koja vam je potrebna za uživanje na vodi po najpovoljnijim cijenama. Pogledajte oglase na najvećem oglasniku u Crnoj Gori - Mojtrg.me.


Prodajte opremu, djelove i sve ostalo za plovne objekte


Ako imate brodove ili skutere za vodu različitih marki i modela ili imate djelove koji će nekome možda zatrebati, možete ih brzo i lako prodati na Motrg.me. Kreirajte ogas i pronadjite potencijalne kupce.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija