Mali auto
Sedan
Hedžbek
Karavan
Kupe
Kabriolet
SUV
Minivan

Zaštitna oprema, kacige i odjeća za motocikliste


Kacige, odjeća i ostali djelovi za zaštitu motociklista. Pronađite motociklističku opremu poput: motociklističke jakne, maske za motocikliste, kacige, moto rukavice i još mnogo toga.


Kupite ili prodajte razne motociklističke dodatke. Postavite oglas na najvećem oglasniku u Crnog Gori Mojtrg.me i pronađite kupce za proizvode kojie prodajete.01 jun 12:38 Kacige/Zaštita/Odeća , Podgorica

PGR kaciga

40 EUR

01 jun 12:09 Kacige/Zaštita/Odeća , Podgorica

CABERG kaciga

50 EUR

25 jan. 23:54 Kacige/Zaštita/Odeća , Berane

Kaciga

100 EUR

30 maj 11:01 Kacige/Zaštita/Odeća , Berane

Kross Kacige NOX

55 EUR

30 maj 10:25 Kacige/Zaštita/Odeća , Berane

NOX Kacige

40 EUR

14 apr. 09:21 Kacige/Zaštita/Odeća , Kotor

DAINESE kozne rukavice

80 EUR

26 mart 09:31 Kacige/Zaštita/Odeća , Ulcinj

Kaciga za Race motore

160 EUR


Zaštitna oprema za vozače motora


Pronađite različitu motociklističku oprema na jednom mjestu. Kupite štitnike, kacige, maske, rančeve i drugo. Pored zaštitne opreme možete da pronadjete i motociklističku odjeću kao što je kožna jakna, kožne rukavice, kožne pantalone i još mnogo toga.


Prodaja kaciga za motocikle


Da li imate kacigu za motocikl koja vam nije potrebna? Na pravom ste mjestu. Prodajte je na Mojtrg.me. Kreirajte oglas i očekujte da vam se jave ljubitelji motocikala koji traže da kupe različite motociklističke djelove.


Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija